Bàner
Elsot.cat Política 11 de setembre - Via Catalana

11 de setembre - Via Catalana

La manifestació de l'11 de Setembre d'enguany s'ha previst com a cadena humana. El recorregut serà des d'el Pertús fins a Alcanar.
Són 400 Km. i cal una participació de 400.000 persones (1 x metre).
El recoregut s'ha marcat en trams de 500 m. i no se n'ha de deixar cap de buit.

Sant Quirze per la Independència s'ha organitzat com segueix:
S'ha fet una reserva de 2 trams de Via Catalana i 15 autocars (900 persones aproximadament).
Els trams assignats són entre Avinyonet i Vallirana i el preu d'autocar 8 €
Per a inscriure's, cal complimentar un formulari que trobaràs a la pàgina web:
http://vocxi.assemblea.cat/
Aquesta pàgina web és la de l'Assemblea (Vallès Occidental). Hi trobareu una relació de municipis. Només cal clicar a Sant Quirze i s'entra a un senzill formulari.

Si vols coincidir en l'autocar amb la gent d'Esquerra, apunta en l'apartat observacions ERC i en la mesura del possible faríem el viatge plegats. I si no pot ser, tindrem l'oportunitat de trobar-nos en el nostre tram de carretera.
SQxI ha enviat un mail avui informant que dels 15 autocars ja n'hi ha 8 de plens. O sigui, que si vols participar d'un dia històric en companyia dels teus veïns i veïnes, omple ràpidament el formulari.
El nostre tram de la Via correspon a una recta de carretera entre vinyes sense gota d'ombra ni aixopluc. Es recomana portar gorra, aigua, carmanyola o entrepà pel dinar i si es considera convenient, algun seient, també ràdio per seguir-ne el desenvolupament.
La previsió és sortir de Sant Quirze a 2/4 1, per arribar al voltant de les 2. A les 3 es tallarà el trànsit, a les 17:14 cadena humana a tota la via i a les 6 de la tarda reobertura del trànsit.
T'anirem donant més detalls quan tinguem més informació.
Apunta-t'hi que encara hi ets a temps!!!!

Atentament,

--
Esquerra Sant Quirze del Vallès
Av. Pau Casals, 16
08192 Sant Quirze del Vallès
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la
www.esquerra.cat/santquirze

 
Bàner
Bàner

Espai publicitari

Bàner

El rodal